DS Goalkeepers Factory

DS Goalkeepers Factory, locul ideal pentru a ajunge portar profesionist de fotbal

Gata vacanța! Începem un nou an cu multe dorințe si provocări. Un an în care ne dorim să ne identificăm și să ne mărim, ca și comunitate, în rândul simpatizanților, sub brand-ul DS GOALKEEPERS FACTORY.

Daniel Stanciu, fostul portar al Politehnicii Timișoara, Oțelul Galați, actualmente antrenor cu pregătirea portarilor în staff-ul lui Florin Bratu, a pus bazele unui concept unic de pregătire specifică de portari pentru copii de toate vârstele! DS Goalkeepers Factory este nevoia fiecărui copil aspirant la o carieră de profesionist în drumul său lung către performanță.

DS Goalkeepers Factory – Antrenamente specifice in grupe de maxim patru copii

DS GOALKEEPERS FACTORY este un concept ce va fi recunoscut la nivel național si internațional prin profesionalismul si calitatea serviciilor oferite exclusiv copiilor, prin antrenamente și camp-uri de pregătire! Experiența de zece ani în antrenamentul specific al copiilor de toate vârstele ne recomandă și ne obligă, în același timp, să evoluăm zi de zi alături de ei!

Urmează o perioadă în care, din punct de vedere administrativ, vom încheia parteneriate cu diferite baze de pregătire, pentru a putea fi cât mai aproape de nevoile de antrenament specific ale copiilor. Totodată, încercăm să demarăm dezvoltarea unei baze proprii, dedicate exclusiv pregătirii și dezvoltării copiilor atrași de cel mai frumos post dintr-o echipă de fotbal, acela de portar.

Daniel Stanciu, fost portar în Liga 1, la Poli Timișoara și Oțelul Galați
Daniel Stanciu, fost portar în Liga 1, la Poli Timișoara și Oțelul Galați

Vă așteptăm cu forțe proaspete și zâmbetul pe buze alături de noi la antrenament!

https://www.facebook.com/AntrenamenteSpecificePregatiriiPortarilorDeFotbal/?ref=page_internal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *