Nikodemus Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului

Nikodemus Holler, câștigătorul tricoului galben, oferit de Fundația Alexandrion, în prologul Turului Ciclist al Sibiului: “Sunt primul câștigător al unui tricou galben important, după criza provocată de COVID-19. Nu este rău, nu?”

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion în prologul Turului Ciclist al Sibiului a avut un câștigător surpriză, pe germanul Nikodemus Holler, de la echipa Bike Aid. Ciclistul în vârstă de 29 de ani a beneficiat de condiții meteo mai bune și s-a impus în fața favoriților.

“Totdeauna este frumos să câștigi tricoul galben. Acest lucru te face să te simți incredibil, mai ales că fiecare cursă este specială. Pentru mine a fost incredibil să câștig acest prolog și să încep prima etapă îmbrăcat în tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion.”, a spus primul câștigător de tricou galben din prima cursă importantă de ciclism de la reluarea sezonului.

Tricoul galben oferit de Fundația Alexandrion a fost un moment de neuitat pentru germanul Nikodemus Holler. “Pentru mine și pentru echipa mea este cea mai mare victorie a sezonului. Sunt primul câștigător a primei curse importante de după întreruperea sezonului care a avut loc în martie din cauza COVID-19. Nu este prea rău, nu?”, a spus cel care era considerat o mare speranță a ciclismului din țara sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *