Prestație solidă pentru Nini Popescu(FC Argeș) în meciul cu Turris

Lovitura de începere și totodată de revenire a meciurilor din Liga 2 a fost  dată de jucătorul reprezentat de Alexandrion Sport Management, Nini Popescu (foto).

Turnu Măgurele și Argeș s-au anihilat reciproc în primul meci oficial din play-off-ul Ligii a 2-a. Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 0-0, la capătul unui meci destul de echilibrat, chiar dacă oaspeții au evoluat cu un om în minus aproape o repriză întreagă. Panait a fost eliminat în minutul 48.

Dacă în primele 45 de minute jocul a fost destul de echilibrat, Turris a dominat repriza secundă, dar nu a reușit să treacă de apărarea piteștenilor.

Turris Oltul: Duțu – Călințaru, Ispas, Ct. Pîrvulescu, Mitrea – Cioinac – Haită, Sil. Pană (cpt.), Serediuc (Cr. Ciobanu 52′) – Ad. Voicu, Alb. Voinea (Negruț 74′). Antrenor: Erik Lincar.

Campionii FC Argeș: Ducan – Tofan, Mih. Leca, Deslandes, Șerbănică – Andr. Panait, Prepeliță (cpt.)(Turda 81′) – Matiș (Mirică 81′), N. Popescu (I. Șerban 51′), Blejdea (I. Năstăsie 62′) – Buhăescu (Alin Popa 81′). Antrenor: Ionuț Badea.

În urma acestui rezultat, Turnu Măgurele urcă pe locul secund, cu 21 de puncte, în timp de FC Argeș are 20 de puncte și avansează două poziții, până pe 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *