Lazio nu a renunțat la Ianis Hagi

Lazio nu a renunțat la Ianis Hagi

Presa scoțiană scrie că Glasgow Rangers l-ar pierde sigur pe român, dacă nu activează clauza de cumpărare de la Genk a lui Ianis Hagi. Lazio e gata s-o facă.

Ziarul The Scottish Sun scrie că pandemia de coronavirus a făcut ca transferul lui Ianis Hagi să intre în impas. Deși îl doresc pe român, cei de la Glasgow Rangers nu ar fi dispuși să achite suma de transfer de 4 milioane de lire sterline către belgienii de la Genk. Criza coronavirusului se pare că i-a pus pe gânduri pe scoțieni.

Ianis Hagi - Glasgow Rangers
Ianis Hagi – Glasgow Rangers

“Lazio este în alertă, în cazul în care Rangers alege să nu apese trăgaciul. Echipa din Serie A doreşte un nou playmaker şi a avut în vedere atragerea campionului mondial Mario Goetze de la Borussia Dortmund. Se pare, însă, că directorul sportiv al lui Lazio, Igli Tare, preferă un transfer al lui Hagi, jucător în vârstă de 21 ani. Rangers rămâne în pole position pentru semnătura acestuia, după ce românul a devenit un favorit al fanilor de pe Ibrok”, scrie The Scottish Sun.

Ross Wilson, directorul sportiv și Andrew Dickson, directorul financiar al celor de la Rangers. Sursa foto:  SNS Group

Hagi ar fi al patrulea român din Serie A și coleg cu Ștefan Radu

“Suntem în contact regulat cu Ianis, aşa cum suntem cu toţi jucătorii. El a avut un impact fantastic şi suntem foarte fericiţi cu el. Este împrumutat până la finalul acestui sezon, aşa că va fi alături de noi cel puţin până în iunie sau cât se va încheia sezonul. Avem o opţiune exclusivă pentru el, care a fost convenită la vremea respectivă. Mai avem un pic de timp până când va trebui să luăm o decizie. Avem o relaţie foarte bună cu Ianis Hagi, cu agentul său şi cu tatăl său. Asta a funcţionat foarte bine şi a fost un împrumut de succes pentru noi până acum”, a declarat pentru publicația scoțiană Ross Wilson, directorul sportiv al celor de la Glasgow Rangers.

Un transfer la SS Lazio i-ar aduce lui Ianis Hagi și posibilitatea de a evolua în Liga Campionilor, competiție în care gruparea italiană e ca și calificată fiind, la întreruperea campionatului, pe locul 2 în Seria A, la doar un punct de Juventus. În acest moment în Serie A mai joacă doar trei români, Vlad Chiricheș la Sassuolo, Ionuț Radu la Parma și Ștefan Radu chiar la Lazio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *