Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care ajunge la o avere de 1 miliard de dolari

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care ajunge la o avere de 1 miliard de dolari

Portughezul de la Juventus va atinge în acest an această sumă colosală pentru un sportiv. Cristiano Ronaldo este primul fotbalist care ajunge la o avere de un miliard de dolari.

Criza pandemiei de coronavirus nu l-a împiedicat pe Cristiano Ronaldo să facă miliardul de dolari. Chiar dacă Juventus a ajuns la un acord cu jucătorii săi pentru o reducere cu 30% a salariilor, starul portughez nu pare prea afectat. În cele 4 luni pentru care a fost de acord cu reducerea salarială, Cristiano Ronaldo va pierde 20 de milioane de dolari.

Chiar și așa atacantul lui Juventus va încasa în acest an, conform celor de la Forbes, 91 de milioane de dolari și ajunge la averea de 1 miliard în cariera sa, care a început în 2002 la Sporting. În acea vreme Cristiano Ronaldo era antrenat la gruparea portugheză de românul Loți Boloni și îl avea coechipier pe Marius Niculae.

Tiger Woods și Floyd Mayweather au ajuns miliardari înaintea lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a încasat anul trecut, 109 milioane de dolari în timp ce în 2020 averea sa se mărește cu alte 91 de milioane. Destul cât să atingă miliardul și să devină primul fotbalist care reușește acest lucru. Alți doi sportivi au mai atins această bornă, Tiger Woods și Floyd Mayweather.

Cristiano Ronaldo se mneține în formă pe timpul pandemiei de coronavirus
Cristiano Ronaldo se menține în formă pe timpul pandemiei de coronavirus

Cristiano Ronaldo are 18 ani de carieră și încă nu se gândește la retragere. Portughezul se menține în formă și acum când coronavirusul a oprit fotbalul. Cristiano le-a arătat fanilor pe contul său de instagram cum petrece această perioadă de izolare, alături de cei trei copii ai săi Eva, Matteo și Alana Martina, dar și la sala forță pentru a-și menține forma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *