La Liga s-ar putea relua cel mai devreme în iulie, dar fără spectatori

La Liga s-ar putea relua cel mai devreme în iulie, dar fără spectatori

Pandemia este aproape de punctul maxim în Spania, dar toată lumea se întreabă când Barcelona și Real Madrid vor mai da reprezentații în acest an.

Jaume Roures, directorul executiv de la Mediapro, televiziunea care deține drepturile TV pentru La Liga, le-a năruit fanilor lui Lionel Messi visul de a-l vedea pe argentinian la lucru încă din iunie.

Vinicius Jr. îl consolează pe Lionel Messi, după Real Madrid - Barcelona 2-0, în ultimul El Clasico, pe 1 martie 2020. Sursa: GETTY IMAGES
Vinicius Jr. îl consolează pe Lionel Messi, după Real Madrid – Barcelona 2-0, în ultimul El Clasico, pe 1 martie 2020. Sursa: GETTY IMAGES

“Sper ca fotbalul să se întoarcă în iulie și spun iulie, deoarece, printre altele, sănătatea tuturor trebuie să fie asigurată. Se va juca fără spectatori, cu siguranță, dar înainte de asta trebuie să existe o perioadă pentru câteva antrenamente ale echipelor. După atâta timp acasă, nu pot ieși și să joace de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.”, a spus șeful Mediapro.

FC Barcelona a diminuat contractele jucătorilor cu 70% în perioada de suspendare a campionatului

FC Barcelona a fost prima grupare mare din Spania care a acționat în perioada crizei de coronavirus. Clubul catalan a negociat cu jucătorii și s-a ajuns la un acord. În această perioadă Messi și coechipierii săi vor încasa doar 30% din valoarea contractelor.

Lionel Messi a donat un milion de euro în lupta cu pandemia de COVID-19
Lionel Messi a donat un milion de euro în lupta cu pandemia de COVID-19

Lionel Messi nu doar că a fost de acord ca salariul său să fie redus cu 70%, dar argentinianul a și donat o sumă de bani pentru combaterea virusului COVID-19. Starul catalanilor a virat aproximativ un milion de euro pentru două spitale, unul din Barcelona și altul din țara sa natală, Argentina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *