Ce fac vedetele din tenis când lumea se confruntă cu pandemia de coronavirus

Ce fac vedetele din tenis când lumea se confruntă cu pandemia de coronavirus

Când 11 luni pe an joci tenis și a douăsprezecea doar te antrenezi, este greu de conceput ca deodată să ai atât de mult timp liber. Ce fac oare vedetele din tenis în această perioadă în care lumea se confruntă cu cea mai mare lovitură primită după Al Doilea Război Mondial, criza cauzată de coronavirus?

Simona Halep de exemplu a anunțat pe contul său de Instagram că ar trebui să ascultăm autoritățile în această perioadă și să #stămacasă. Până la un meci de tenis oficial, Halep se antrenează urcând trepte prin casă și făcând flotări în sufragerie.

Rafael Nadal gătește, Djokovic a dat în mintea copiilor

Rafael Nadal a anunțat mândru că acum este și mai dibaci la cratiță, iar spaniolul chiar a postat o fotografie în care se laudă că gătește pentru soția sa Xisca.

Elina Svitolina, în schimb, se antrenează din greu. Jucătoarea aflată pe locul 5 WTA a postat câteva antrenamente cu sfaturi pentru cei care vor să se păstreze în formă cât #stămacasă.

Și Novak Djokovic stă acasă în această perioadă grea pentru toată lumea. Liderul clasamentului ATP se distrează făcând pe Căpitanul Hook.

Nole alias Captain Hook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *