Sassuolo - Brescia 3-0 este ultima partidă jucată în acest sezon de Serie A

Trei jucători de la Juventus au fost testați pozitiv la coronavirus (COVID-19). Ultimul dintre ei este Paulo Dybala

Starul argentinian de la Juventus tocmai și-a anunțat fanii că a fost și el lovit de virusul pandemic, COVID-19. Paulo Dybala și prietena sa au fost testați, iar rezultatul a fost pozitiv. Mijlocașul argentinian este al treilea pe lista jucătorilor lui Juventus care au contractat acest virus.

Paulo Dybala și iubita sa Oriana
Paulo Dybala și iubita sa Oriana

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Paulo Dybala le-a dat vestea fanilor. “Amândoi, Oriana și eu am fost testați pozitiv. Din fericire suntem amândoi în perfectă stare de sănătate”, a spus fotbalistul lui Juventus.

Paolo Madini și fiul său Daniel au și ei coronavirus (COVID-19)

În Italia, țara cea mai lovită de cronavirus, fotbalul nu a făcut excepție. AC Milan a dat un comunicat prin care anunță că un nume legendar al clubului a contractat boala momentului. “AC Milan confirmă că directorul tehnic al clubului, Paolo Maldini, a intrat în contact cu cineva testat pozitiv pentru coronavirus. Acesta a acuzat și el simptome, astfel că a fost testat și el pozitiv. Fiul său Daniel, atacant la echipa de tineret a clubului a fost și el testat pozitiv.”, se arată în comunicatul clubului.

Daniel și Paolo Maldini
Daniel și Paolo Maldini

Juventus are deja trei jucători care au luat până acum coronavirus. Primul a fost Daniele Rugani, apoi francezul Blaise Matuidi, iar ultimul confirmat este argentinianul Paulo Dybala. Chiar dacă aceștia au fost testați pozitiv, starea lor de sănătate este bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *